Security solutions

Webroot next-generation  CLOUD-GEBASEERDE REAL-TIME BEVEILIGING

Webroot levert next-generation endpointproducten en is actief in Europa, Noord-Amerika en de regio Azië-Pacific. Wereldwijd vertrouwen 7 miljoen consumenten, 1,5 miljoen zakelijke gebruikers en 1,3 miljoen mobiele gebruikers op de beveiliging van Webroot. Bovendien wordt Webroot ingezet door toonaangevende merken zoals Palo Alto, Cisco en Corero.

De organisatie is marktleider op het gebied van cloud-gebaseerde, real-time opsporing van internetbedreigingen voor consumenten, bedrijven en ondernemingen. Middels het BrightCloud® beveiligings-intelligentie-platform en de SecureAnywhere™-suite beveiligingsproducten voor endpoints, mobiele toestellen en bedrijfsnetwerken biedt Webroot klanten geavanceerde real-time bescherming tegen internetbedreigingen.

Beveiliging voor servers, vm's, pc's en Mac's 

​Bescherm uw endpoints tegen infecties en diefstal van gegevens zonder in te boeten op prestaties of productiviteit!

De revolutionaire wijze waarop Webroot endpoints beschermt tegen malware, maakt de productlijn uniek in zijn soort. Zo is Webroot de eerste anti-virus-oplossing die beschikt over de Rollback-functionaliteit. Hiermee maakt u voorheen onbekende virussen met terugwerkende kracht onschadelijk en herstelt u eenvoudig aangetaste bestanden.

Met Webroot voorziet u binnen 30 seconden per endpoint van krachtige anti-virusmaatregelen. Daarnaast bevat deze oplossing een gecentraliseerde scan-engine die lokale updates overbodig maakt en minimaal beslag legt op het interne geheugen en de processor-capaciteit. Kortom: de benodigde schijfruimte is minimaal, evenals de belasting van uw systeem.

Bestel hier

Webroot Business Endpoint Protection