Next generation cloud communication

Next generation cloud communication

Naast de geavanceerde oplossing in cloud telefonie bieden wij met Wildix een oplossing waarbij de grens nog meer wordt verlegd.

Met Wildix telefonie krijgen gebruikers nog meer vrijheid in het bepalen hoe en waar zij willen communiceren. Wildix biedt chat, video en desktop sharing in een gebruiksvriendelijke oplossing. 

Waar veel bestaande telefonie oplossingen in de cloud beperken in mogelijkheden biedt Wildix Cloud volledige vrijheid waardoor ook ingewikkelde belplannen te implementeren zijn. 

Wildix Unified Communications direct vanuit uw internet browser. Audio, Video, Chat, Desktop Sharing en diepgaande integraties.

Met Wildix Cloud bepaald u zelf hoe u werkt

Door de geavanceerde WebRTC technologie kunt u bellen vanuit iedere moderne internet browser vanaf alle besturingssystemen, waaronder Windows, macOS en Chrome OS.

Met de unieke mobiele app en callback functionaliteit kunt u zelfs onderweg bellen naar klanten met uw vaste nummer. Met de ontwikkelde toestellen van Wildix heeft u plug-and-play telefoontoestellen in een handomdraai in uw bedrijf geïnstalleerd wanneer u ook wilt bellen met een vast toestel. 

Video conference 

Met Wildix Cloud heeft u direct de beschikking over audio- en video conferenties met uw collega’s en met uw klanten. Daarnaast kunnen collega’s elkaar direct bereiken via chat. 

WebRTC Kite Bellen via de website

Via de website met één klik (video) bellen, chatten, bestanden delen of uw bureaublad delen. 

Laat uw klanten u sneller bereiken, met Wildix Kite kunnen uw klanten direct met uw chatten en bellen vanaf hun internet browser door een eenvoudige link. Naast bellen en chatten heeft u de mogelijkheid om bestanden en/of uw bureaublad te delen 

Op maat gemaakt

Een telefooncentrale in de cloud is geavanceerder dan andere telefooncentrales.  Zo kan Wildix Cloud automatisch informatie opzoeken in andere cloud applicaties en op basis van deze informatie beslissingen nemen wat u wilt doen met dit telefoongesprek.

Ook is het mogelijk om de naam van de beller op te zoeken in uw CRM systeem en deze te tonen in de display van uw telefoon. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van customer experience processen en wij kunnen uw organisatie verder helpen het beste te halen uit de mogelijkheden van Wildix Cloud. 

Benieuwd naar de mogelijkheden ?

een live demonstratie of chat met ons

Maak nu een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking met Wildix Cloud.