ICT hardware

 

Einde voorraad items in o.a. de merken IBM, HP, EMC, Netapp

Een selectie van 2K aan items in een excel file die weg moeten voor het einde van dit jaar, conditie prijzen en aantallen worden op verzoek verstrekt via een prijsaanvraag. Staat uw item er niet bij laat het ons weten en wij bieden het aan. 

Lenovo blade special

Bladecenter H chassis

LENOVO blade special een selectie van modellen die weg moeten, staat uw model er niet bij dan stuur uw model en gewenste configuratie en wij gaan voor u opzoek.

IBM Flex systems specials 

Flex system

IBM Flex systems specials een selectie van modellen, het aanpassen van bestaande modellen is mogelijk en het leveren van losse componenten ook. Voor een overzicht wat wij direct kunnen bieden download het excel bestand. 

IBM storage special 

172260u

IBM storage specials een selectie van modellen en componenten.  Het aanpassen van bestaande modellen is mogelijk en het leveren van losse componenten ook. Voor een overzicht wat wij direct kunnen bieden download het excel bestand. 

IBM geheugen special 

IBM geheugen special in verschillende condities en prijzen per stuk. Geheugens zijn origineel IBM en komen met retail garantie of bij gebruikt met 90 dagen.