het einde van ISDN

 

 

 

In 4 stappen van ISDN naar een online  VoIP centrale 

 

Wellicht heeft u het al gehoord: KPN heeft aangekondigd te starten met de uitfasering van ISDN. In dit bericht gaan we daar dieper op in en hebben wij een fantastische aanbieding voor u als u overstapt naar onze VoIP oplossing.

End of life: ISDN

KPN heeft in april aangekondigd over te gaan tot uitfasering van de bestaande enkelvoudige ISDN1, enkelvoudige en meervoudige ISDN2 en meervoudige PSTN diensten per 1 september 2019. 

Overstap VoIP

Modion doet u, met het zicht op de uitfasering van ISDN, een fantastische aanbieding om u voor te bereiden op de toekomst. U kunt nu al overstappen en gebruik gaan maken van de meest moderne communicatieoplossing. 

Managed Voice is een op IP gebaseerde oplossing en is de juiste keuze voor de toekomst wanneer ISDN stopt. Mocht u liever overstappen naar Voice Connect, waarbij uw bestaande telefooncentrale via VoIP wordt aangesloten op de buitenwereld, dan is dat ook mogelijk.

Maakt u op dit moment gebruik van een enkelvoudige ISDN1, enkelvoudige of meervoudige ISDN2 of meervoudige PSTN verbinding en gaat u over naar Managed Voice of Voice Connect 

dan betaald u de eerste 3 maanden geen abonnementskosten.