Cloud telefonie

Cloud Telefonie 

Kies voor een telefooncentrale in de cloud, voor 8 euro per maand maakt u al gebruik van een geavanceerde centrale die u via een web interface kunt instellen.  

Dankzij VoIP, het bellen via internet, hoeft u de centrale telefonieapparatuur niet meer in uw eigen bedrijf aan te leggen en te onderhouden.

Cloud telefonie is de oplossing.  Met onze hosted telefonie oplossing maakt u gebruik van onze innovatieve telefooncentrales, die gestationeerd zijn op goed beveiligde centrale locaties in Nederland.

Alle diensten zijn vanaf 1 gebruiker leverbaar. Daarbij zijn alle slimme functies voor iedere gebruiker beschikbaar. Zo betaalt u nooit extra voor aanvullende profielen.

 

 

Slimme functies 

Met Cloud telefonie heeft u de zekerheid dat u altijd gebruik maakt van de nieuwste functies. Voorbeelden hiervan zijn slimme functies zoals Interactive Voice Response, Wachtrijen, (groeps)extensies en Unified Messaging.

Flexibele werkplekken

Op hetzelfde nummer bereikbaar vast en mobiel

Integratie met mobiel

Alle cloud functies beschikbaar op mobiel

Geen hardware, VoIP centrale online

Altijd de laatste versie software en updates

Mobiel integreren in uw online centrale

Vast uitbellen met mobiel, alle VoIP centrale functies beschikbaar op mobiel

Onbeperkt bellen naar vast en mobiel

Voor 9 euro extra belt u binnen NL naar vast en mobiel

 

 

Next generation cloud telefonie 

Bent u opzoek naar mogelijkheden waarbij u specifieke wensen heeft op het gebied van bellen in de cloud dan hebben wij hier ook een oplossing voor.  Naast de geavanceerde centrale kunnen wij met Wildix collaboration nog een stap verder gaan in het instellen van u bereikbaarheid. Hoe en wat leest u op onze pagina next generation cloud communication.

Collaboration-Header-2

Wildix dashboard in uw browser, bel, chat, video en bestanden delen of versturen.